طرز تهیه کیک سیب و دارچین در قابلمه
اگر هوس کیک سیب و دارچین کرده اید و می خواهید بدون استفاده از فر در کمترین زمان ممکن کیک سیب و دارچین فوری برای خود بپزید پیشنهاد می کنیم در این مقاله طرز تهیه کیک سیب و دارچین در قابلمه را دنبال کنید.
طرز تهیه کیک سیب و دارچین بدون فر
مواد لازم برای تهیه کیک سیب :
- 3 عدد تخم مرغ
- 200 گرم شکر
- 2 پیمانه آرد
- 50 گرم گردو خشک شده
- 1 پیمانه سیب رنده شده
- 1/2 قاشق چای خوری وانیل
- 2 قاشق چای خوری دارچین
- 1 قاشق مربا خوری بکینک پودر
طرز تهیه کیک سیب و دارچین :
1) ابتدا تخم مرغ ها و شیر و شکر را در ظرف مورد نظر ریخته و مخلوط کنید تا کاملا یکدست شده و مخلوط کشدار کرم رنگی ایجاد شود و بعد روغن را به این ترکیب اضافه کنید و به مدت 1 دقیقه با همزن هم بزنید تا کاملا یکدست شود.
2) در این مرحله آرد و بکینگ پودر را با هم مخلوط کرده و سه مرتبه الک کنید سپس این مخلوط را در چند مرحله به مواد اضافه کنید و به خوبی در هر مرحله هم بزنید تا آرد گلوله ای نشود.
3) سیب رنده شده و دارچین و گردو را به مواد اضافه کرده و با همزن هم بزنید تا خوب با هم ترکیب شوند.
4) قابلمه مورد نظر خود را را روی شعله پخش کن قرار دهید تا حرارت مستقیم به آن نخورد و سپس در قابلمه را گذاشته تا فضای داخل آن گرم شود و بعد از چند دقیقه کاغذ روغنی را کف آن قرار دهید.
5) در این مرحله مقداری آرد روی سطح کاغذ روغنی بریزید و بعد مواد را داخل قابلمه بریزید. در صورتی که مایل بودید از سیب های برش خورده برای روی کیک می توانید استفاده کنید و سپس روی سطح آن ها را با دارچین بپوشانید. در قابلمه را همراه با دمکنی روی آن قرار داده و به مدت 30 الی 35 دقیقه صبر کنید تا کیک بپزد . در طول این مدت در قابلمه را باز نکنید زیرا کیک خمیر می شود و به اندازه کافی پف نمی کند. پس از گذشت این زمان کیک را با خلال دندان تست کنید و اگر پخته شده بود آماده سرو می باشد.
اگر دوست دارید طرز تهیه کیک شکلاتی را هم یاد بگیرید کلیک کنید.
سوالات متداول :
بجای قابلمه از تابه و یا ماهیتابههای رژیمی دو طرفه می توانید استفاده کنید.
بله برای حفظ بافت نرم و لطیف کیک میتوانید بجای شیر از آب استفاده کنید.
برای خارج کردن کیک از قابلمه زمان دهید تا خنک شود در غیر اینصورت کیک خرد خواهد شد.