آشپزی و شیرینی پزی

طرز تهیه کیک سیب و دارچین در قابلمه

اگر هوس کیک سیب و دارچین کرده اید و می خواهید بدون استفاده از فر در کمترین زمان ممکن کیک سیب و دارچین فوری برای خود بپزید پیشنهاد می کنیم در این مقاله طرز تهیه کیک سیب و دارچین در قابلمه را دنبال کنید.

طرز تهیه کیک سیب و دارچین بدون فر

طرز تهیه کیک سیب و دارچین بدون فر

مواد لازم برای تهیه کیک سیب :

  • 3 عدد تخم مرغ
  • 200 گرم شکر
  • 2 پیمانه آرد
  • 50 گرم گردو خشک شده
  • 1 پیمانه سیب رنده شده
  • 1/2 قاشق چای خوری وانیل
  • 2 قاشق چای خوری دارچین
  • 1 قاشق مربا خوری بکینک پودر

طرز تهیه کیک سیب و دارچین :

طرز تهیه کیک سیب و دارچین

1) ابتدا تخم مرغ ها و شیر و شکر را در ظرف مورد نظر ریخته و مخلوط کنید تا کاملا یکدست شده و مخلوط کشدار کرم رنگی ایجاد شود و بعد روغن را به این ترکیب اضافه کنید و به مدت 1 دقیقه با همزن هم بزنید تا کاملا یکدست شود.

2) در این مرحله آرد و بکینگ پودر را با هم مخلوط کرده و سه مرتبه الک کنید سپس این مخلوط را در چند مرحله به مواد اضافه کنید و به خوبی در هر مرحله هم بزنید تا آرد گلوله ای نشود.

3) سیب رنده شده و دارچین و گردو را به مواد اضافه کرده و با همزن هم بزنید تا خوب با هم ترکیب شوند.

4) قابلمه مورد نظر خود را را روی شعله پخش کن قرار دهید تا حرارت مستقیم به آن نخورد و سپس در قابلمه را گذاشته تا فضای داخل آن گرم شود و بعد از چند دقیقه کاغذ روغنی را کف آن قرار دهید.

5) در این مرحله مقداری آرد روی سطح کاغذ روغنی بریزید و بعد مواد را داخل قابلمه بریزید. در صورتی که مایل بودید از سیب های برش خورده برای روی کیک می توانید استفاده کنید و سپس روی سطح آن ها را با دارچین بپوشانید. در قابلمه را همراه با دمکنی روی آن قرار داده و به مدت 30 الی 35 دقیقه صبر کنید تا کیک بپزد . در طول این مدت در قابلمه را باز نکنید زیرا کیک خمیر می شود و به اندازه کافی پف نمی کند. پس از گذشت این زمان کیک را با خلال دندان تست کنید و اگر پخته شده بود آماده سرو می باشد.

اگر دوست دارید طرز تهیه کیک شکلاتی را هم یاد بگیرید کلیک کنید.

سوالات متداول :

1) آیا به جای قابلمه می توان از ظروف دیگری استفاده کرد؟

بجای قابلمه از تابه و یا ماهیتابه‌های رژیمی دو طرفه می توانید استفاده کنید.

2) آیا می توان به جای شیر از آب هم استفاده کرد؟

بله برای حفظ بافت نرم و لطیف کیک میتوانید بجای شیر از آب استفاده کنید.

3) آیا می توان بلافاصله بعد از پخته شدن کیک را از قابلمه جدا کرد؟

برای خارج کردن کیک از قابلمه زمان دهید تا خنک شود در غیر اینصورت کیک خرد خواهد شد.

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا